maanantai 27. huhtikuuta 2015

153# Lumokuun kisat 25.4

Pitkästä aikaa kisaamassa


Heippa! Olin pitkästä aikaa kisaamassa, tällä kertaa Lumokuun kenttä kisoissa. Osallistuin yhteensä kahdeksaan luokkaan, kahteen kouluun, kolmeen esteeseen ja kolmeen maastoeste luokkaan. Oli muuten ihan sairaan kipeät jalat.. Kisat kestivätkin huimat kuusi tuntia ja olo oli niiden jälkeen aikas hutera, ja illalla menin sitten vielä mukavat 2-3 kilsan kävelylenkit.. en taida liikkua vähään aikaan! Kisaratsuina oli mukana Prinssi ja tietysti Fixu. Jotkut kuvat ovat © Viltsuh, Alisa ja tietysti oman kuvaajani (omasta kamerasta tosin) Tuhtulin käsialaa, kiitos kaikille että sain napsia kuvianne blogiini, suurkiitokset siitä! Kuvien alle on merkitty copyrightit yhtälailla.. :D

Aloitamme toki kouluosiosta. Ensimmäisen kouluradan menin Prinssillä (Helppo D). En ollut yhtään tyytyväinen suoritukseen, laiskaa, ei ilmavaa ja kaikki meni sähläykseksi. Hyi, hyi minua! Prinssi oli hieno poika, mutta ei, en vaan taaskaan osannut. Selvisin radasta pisteillä 111/190, oli sentään yli puolet. Kauheasti tuli arvosteluun 7 ja 6,5 joista en ollut ylpeä! Rata ei mennyt ihan suunnitellusti. Ainoat 8 pisteen suoritukset tulivat kokorataleikan keskiravista (jota olisi voinut tehdä enemmän) ja ratsastajan asento, istunta ja apujen moitteettomuus. En sijoittunut, en ollut lähelläkään sijoitusta, mikä toki harmitti, mutta oli ihan ansaittua.




Kuva © Alisa

Kuva © Alisa


Kuva © Viltsuh


Kuva © Viltsuh

Seuraavan ja viimeisen koululuokan (Helppo C) meninkin Fixulla ja nyt meni huomattavasti paremmin. Ravi oli huomattavasti lennokkaampaa ja ilmavampaa, rata sujui muutenkin paaljon paremmin. Fixu oli varsin mukava ratsastaa, vaikka se ei tasaisella yleensä anna mitään ilmaiseksi. Selvisimme pisteillä 114,5/160 eli kohtuullisen hyvin meni! Muutenkin olin tyytyväinen kun oli suurimmaksi osaksi pelkkiä 8 ja 8,5 pisteitä! Yksi 7,5 oli, mutta nostin laukan vain vähän liian aikaisin. Olin tähän tulokseen todella tyytyväinen vaikken sijoitusta tälläkään kertaa saanut.





Kuva © Alisa

Kuva © Alisa

Sitten siirrymme esteosioon! Ensin menin Prinssi 10-20cm luokan. Kaikki esteluokat olivat aika luokkia ja jäin valitettavasti aina sijoitusten ulkopuolelle, yrittää siinä mennä nopeasti, mutta ei. Noh, rata meni kai suhteellisen hyvin. Tuli kuitenkin puhdas suoritus, siitä voin olla tyytyväinen.



Kuva © Viltsuh


Kuva © Viltsuh

Fixulla meninkin sitten kaksi viimeistä luokkaa, 30-40cm ja 50-60cm. Molemmista tuli puhdas suoritus, mutten taaskaan sijoittunut, kuten aikaisemmin mainitsinkin. Puhtaasta radasta sain olla tyytyväinen. Joskus toivoisin että minulla olisi pidemmät jalat tai että olisin pienempi ja ketterämpi..


Verkka esteillä..


Kuva © Viltsuh


Kuva © Viltsuh


Kuva © Viltsuh

Maasto osuudessa menin tietysti 10-20cm Prinssillä ja kaksi viimeistä taas vaihteeksi Fixulla. Päivän loppupuolella olin jo itse hyvin väsynyt, olin jo siihen mennessä kuitenkin startannut 5 luokkaa, sitten vielä oli maastoesteet, mutta kunnialla loppuun tuli suoritettua, puhtain suorituksin, mutta tyypillisesti ei riittänyt sijoitukseen. 



Kuva © Viltsuh


Kuva © Viltsuh

Yrittää, antaa kaikkensa ja on tyytyväinen luokkiinsa ja saa hiukan lisää kokemusta, pitää alkaa treenaamaan varmaankin rankemmin,. että saisi radoista siistempiä. Kisapäivä oli kuitenkin varsin mukava ja hyvinkin rasittava fyysisesti. Nähdään sitten taas ensikeralla, jos selviän sinne asti hengissä, seuraavana viikonloppuna pitäisi taas olla kisat, jos vaikka menestyisi paremmin, kunhan nämä jalat ensin toipuvat tuosta lauantain rääkkäyksestä kunnolla.. :)